Triflex Towersafe

Waterdicht maken met Triflex Towersafe

Windturbines gebruiken de krachten van de natuur en geven ons schone, duurzame energie. Tijdens dit proces staat de constructie onder spanning door de constante beweging van de turbines en de blootstelling aan de harde wind. Triflex heeft diverse oplossingen om schade aan de windturbine tegen te gaan.

Triflex Towersafe

Triflex Towersafe is een waterdichtingssysteem speciaal ontwikkeld voor windturbines. Door hun blootgestelde locatie en hun ontwerp zijn ze onderhevig aan uitzonderlijk hoge belastingen. Omdat de windenergie gedeeltelijk inwerkt op de toren en de fundering, ontstaan er vaak scheuren in de fundering en dringt vocht door deze scheuren de constructie binnen.

Om zulke situaties te voorkomen of te verhelpen hebben wij speciaal voor windmolens Triflex Towersafe: een waterdicht en flexibel systeem dat er helemaal op is gebouwd om extreme weersomstandigheden langdurig te weerstaan. Het zorgt voor een naadloze omhulling van de turbine, rotorbladen, gondel en alle opstaande randen en details.

Meerdere oplossingen

Triflex Towersafe is niet alleen een uitstekende waterdichtingsoplossing voor torens en funderingen van windturbines, maar is ook een goede keuze voor rotorbladen, gondels en transformatorgebouwen. De weerbestendige waterdichtingsoplossing is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en met een optionele antislipafwerking. De wortel- en wortelstok-resistente Triflex Towersafe is ook geschikt voor gebruik bij aarde bedekte gebieden.

Technische details Triflex Towersafe

Meer informatie over duurzame oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact

Duurzame projecten met Triflex oplossingen

Benieuwd naar meer duurzame projecten?

Alle projecten

Waterdicht met Triflex Towersafe

Energiebesparende daken

Isoleren en duurzaam beschermen

Duurzame wegmarkeringen

Oplossingen voor de infrastructuur

Parkeergarages duurzaam beschermen

Monumenten

kwetsbare natuurgebieden

nl_NLNederlands