Duurzame toepassingen

De duurzame
bebouwde omgeving

Duurzaam en toekomstgericht bouwen met Triflex

Naast onze duurzaamheidsinitiatieven op het vlak van mensen, milieu en economie vinden wij het van groot belang dat onze producten en systemen bijdragen aan de duurzame gebouwde omgeving. Duurzame constructies zijn niet alleen toekomstbestendig, maar kenmerken zich ook door lage energiekosten, hoog comfort en waardevastheid.

Wij dragen hier ons steentje bij op verschillende manieren: van duurzame projecten (denk aan windmolens en groendaken) tot duurzame wegmarkeringen & infrastructuur en het renoveren en verduurzamen van balkons, galerijen, parkeergarages en (parkeer)daken. Onze producten, die een levensduur van meer dan 25 jaar hebben, zijn bestand tegen UV-straling en verscheidene chemicaliën. Voor renovatieprojecten hebben wij de ideale oplossing: we verlengen de levensduur zonder sloop, wat niet alleen kosteneffectief is, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan de vermindering van CO2-emissie door het vermijden van nieuwbouw.

Alle projecten

Duurzame projecten met Triflex oplossingen

Of het nu gaat om vloeren beschermen, gebouwen isoleren, infrastructuur verduurzamen, groendaken afdichten, monumenten conserveren, wegmarkeringen verduurzamen of kwetsbare natuurgebieden ondersteunen, met de producten en systemen van Triflex dragen we bij aan een duurzamere leefomgeving.

Waterdicht met Triflex Towersafe

Energiebesparende daken

Isoleren en duurzaam beschermen

Duurzame wegmarkeringen

Oplossingen voor de infrastructuur

Parkeergarages duurzaam beschermen

Monumenten

kwetsbare natuurgebieden

Meer informatie over duurzame oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact

nl_NLNederlands