Erkenning

Lidmaatschappen en certificeringen

Lidmaatschappen

Onze lidmaatschappen zijn van groot belang voor ons en helpen bij het behalen van mijlpalen en het verkrijgen van kennis en waardevolle inzichten. Wij zijn lid van verschillende duurzame initiatieven binnen de chemische industrie:

Certificaten & erkenning

Wij zijn ervan overtuigd dat een succesvolle onderneming alleen kan bestaan met een georganiseerd proces en daardoor met efficiënte managementsystemen. Wij zien continue verbetering hiervan als essentieel voor ons succes.

  Iso certificering

  Ons kwaliteitsbeheer systeem is ISO 9001-gecertificeerd sinds 1997. De certificering van ons milieubeheer systeem volgde in 1998, daarna volgde EMAS en sinds 2001 volgens ISO 14001.

  In 2014 werd ons energiebeheersysteem voor het eerst gecertificeerd volgens ISO 50001

  REACH

  REACH is een Europees protocol over de productie van en handel in chemische stoffen. Wij steunen de doelstellingen van REACH, die overeenkomen met ons eigen streven naar het bevorderen van verantwoorde productie, gebruik en verwerking van onze producten.

  CE Markering

  Leveranciers die materialen leveren binnen de verschillende Europese landen, mogen op korte termijn alleen nog producten leveren die voorzien zijn van het CE-markeringsembleem. De ETAG 005 bevat gespecificeerde klassen voor het gebruik van vloeibare afdichtingsystemen die worden beoordeeld op duurzaamheid, sterkte en brandwerendheid. Triflex’ afdichtingssystemen voldoen aan de hoogste standaard die in alle afzonderlijke klassen, volgens de ETAG 005, geëist kunnen worden.

  Ecovadis

  Ecovadis heeft een platform ontwikkeld waar leveranciers worden beoordeeld op het gebied van duurzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar milieu, sociale zaken, ethiek en het duurzaamheidsbeleid. Wij zijn vanaf 2015 lid van Ecovadis en zijn in 2021 beoordeeld met ‘Zilver’, waarmee we tot de top 25% van beoordeelde bedrijven behoren! De EcoVadis duurzaamheidsbeoordelingsmethodologie is een evaluatie van hoe goed een bedrijf de principes van duurzaamheid/CSR heeft geïntegreerd in zijn bedrijfs- en managementsysteem.

  EMICODE EC1plus

  Trifex SmartTec is gecertificeerd met EMICODE EC1plus, de beste emissieklasse die voldoet aan de hoogste milieu- en gezondheidseisen. Dit bevestigt de onschadelijkheid van de vloeibare waterdichting.

  Economisch, ecologisch én maatschappelijk succes

  Voor ons hangt succes samen met een economisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Dit bekent ook dat wij kritisch kijken naar onze eigen bedrijfsvoering en de wijze waarop wij omgaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  5

  lidmaatschappen in de chemische industrie

  6

  certificeringen in de chemische industrie

  zilver

  behaald met ecovadis, we behoren tot de top 25% beoordeelde bedrijven

  +25

  lange levensduur van onze producten

  nl_NLNederlands