Parkeergarages duurzaam beschermen

Voor elke parkeergarage de juiste bescherming

Met Triflex is een goede afdichting en bescherming van de ondergrond in de parkeergarage een vanzelfsprekendheid. De systemen van Triflex voorkomen lekkages in parkeerdekken doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Een perfect afgedicht parkeerdek dat ook nog eens beschermd wordt tegen extreme weersinvloeden, vuil en slijtage en daarnaast jarenlang meegaat.

‘Voor meerdere parkeerlocaties zijn we overgegaan naar de systemen van Triflex, omdat we overtuigd zijn van de impact op onze duurzaamheidsambities.’

– De Clercq, projectmanager parkeervoorzieningen

Isolerend en berijdbaar

Steeds vaker worden parkeerdekken gerealiseerd op daken. Bij deze optie worden hoge eisen gesteld aan het afdichtingssysteem. Lekkages bijvoorbeeld zijn funest voor uw gebouw. Triflex heeft systemen in het assortiment waarmee niet alleen een afdichting van het parkeerdak wordt gerealiseerd dat berijdbaar is, maar ook wordt er in de totale opbouw een isolatie en een drukverdeellaag aangebracht.

Een veilige uitstraling

Door de combinatie van verschillende kleuren en pictogrammen op vloeren en wanden realiseert u een publieksvriendelijke en veilige garage. Ons uitgebreide kleurenaanbod geeft de zekerheid dat de markeringen aansluiten bij de huidige kleurindeling van de parkeergarage of juist een contrast vormen met de bestaande kleuren.

Meer informatie over duurzame oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact

Duurzame projecten met Triflex oplossingen

Benieuwd naar meer duurzame projecten?

Alle projecten

Waterdicht met Triflex Towersafe

Energiebesparende daken

Isoleren en duurzaam beschermen

Duurzame wegmarkeringen

Oplossingen voor de infrastructuur

Parkeergarages duurzaam beschermen

Monumenten

kwetsbare natuurgebieden

nl_NLNederlands