Duurzame infrastructuur

Oplossingen voor de infrastructuur

Met onze duurzame producten en systemen kunnen onder andere brugdekdelen, fietspaden, looppaden, perrons, zebrapaden, noodbewegwijzering en asfalt gerenoveerd worden. Bovendien harden de producten snel uit, waardoor het gerenoveerde stukje infrastructuur in no-time weer gebruikt kan worden!

‘Het Triflex WAS systeem zorgt voor een robuuste, slijtvaste en esthetische slijtlaag die weer vele jaren meegaat’

– Davy Verswyvel

Brugdekdelen

Vervuiling en groene aanslag kunnen ervoor zorgen dat brugdekdelen, looppaden en dekdelen over grachten en waterpartijen spekglad worden bij natte omstandigheden. Om ongelukken te voorkomen biedt Triflex hier een oplossing met het Triflex WAS systeem.

Het Triflex WAS systeem is een coating die door een zorgvuldige opbouw van het systeem zijn slijtvastheid en antislip waarborgt. Doordat de vloeibare hars wordt ingestrooid (tot zelfs 5 mm) maakt het slippen en gladheid vrijwel onmogelijk. Vanwege de slijtvastheid en stroefheid wordt dit systeem ook toegepast in situaties met o.a. (fiets)verkeer, op (metro)perrons en op bruggen.

Triflex WAS systeem

Asfaltreparatie

Triflex Asphalt Repro is een snelhardende mortel die bijzonder geschikt is voor het opvullen van boorkernen of de reparatie van gaten en kuilen in het asfalt. De mortel is zeer duurzaam, heeft een uitstekende hechting en door de snelle uitharding kan de overlast voor het verkeer worden beperkt. Het product is bestendig tegen alkalische stoffen en is oppervlakte nivellerend. Naast het repareren van asfalt wordt het materiaal ook toegepast voor het verlijmen van bermblokken aan de onderliggende polyethyleenmat.

Eigenschappen

  • Duurzaam
  • Hoge druksterkte
  • Flexibel
  • Verkrijgbaar in beton- en asfaltkleur
  • Koud appliceerbaar
  • Verwerkbaar vanaf 0°C

Triflex Asphalt Repro

Extra slijtvast

Sommige oppervlakken worden dermate zwaar belast dat de stroefheid vermindert voordat het wegdek versleten is. Denk bijvoorbeeld aan rotondes, waar een continue stroom van verkeer op rouleert. Na verloop van tijd kunnen bepaalde punten door slijtage gevaarlijke omstandigheden opleveren. Triflex biedt een oplossing met de Triflex slijtlaag. Daarmee krijgt het wegdek een verlengde levensduur. Het is snel aan te brengen, waardoor slechts een zeer korte afsluiting van de weg vereist is.

Triflex slijtlaag

Meer informatie over duurzame oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 (0)14 75 25 50 of mail naar info@triflex.be. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact

Duurzame projecten met Triflex oplossingen

Benieuwd naar meer duurzame projecten?

Alle projecten

Waterdicht met Triflex Towersafe

Energiebesparende daken

Isoleren en duurzaam beschermen

Duurzame wegmarkeringen

Oplossingen voor de infrastructuur

Parkeergarages duurzaam beschermen

Monumenten

kwetsbare natuurgebieden

nl_NLNederlands